diensten

wij maken jouw
merk interessant
én aantrekkelijk

grafisch ontwerp / vormgeving
Wij verzorgen graag het uiterlijk van jouw communicatie; zowel digitaal als drukwerk. Hierin zijn natuurlijk tal van vormen mogelijk. Digitaal kun je denken aan websites, presentaties, whitepapers, content voor social media, enzovoorts. Gedrukte uitingen zijn bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers, posters of boeken. Uiteraard maken wij iconen en infographics op maat.

Kijk maar eens in ons portfolio voor voorbeelden van onze projecten.

bedrijfslogo & huisstijl
Je bedrijfslogo zou je kunnen vergelijken met de profielfoto van je bedrijf; het is daarom superbelangrijk dat het logo authentiek en origineel is en perfect bij de visie en missie van het bedrijf past. Wil je jouw logo door ons laten ontwerpen? Welkom!

We willen je dan graag goed leren kennen: Wie ben je? Waar kom je vandaan? Waar wil je naartoe? Wat drijft je? Wat wil je uitstralen?

Aan de hand van onze kennismaking maken we een aantal verschillende voorstellen. Hoe graag je ons ook zou willen tonen wat je wel of juist niet mooi vindt; we willen jou (en onszelf) verrassen met nieuwe, persoonlijke ontwerpen. We werken dus niet met directieve suggesties of voorbeelden van andere logo’s. Hiermee garanderen we een authentieke uitstraling voor jouw bedrijf.

Als je al een huisstijl hebt, passen we die op deskundige wijze toe op nieuwe uitingen, zodat deze naadloos aansluiten. Als er nog geen huisstijl is en je wilt dat wel, dan maken we dat graag voor je in orde. We leggen dan meteen alle componenten netjes vast in een huisstijlhandboek, ook wel brand book genoemd. Hierin staan onder andere de codes van het kleurenpalet en de gebruikte lettertypes.

tekst / copywriting
Veel mensen vinden het lastig om hun gedachten helder over te brengen in schrift. Toch verloopt het overgrote deel van onze (zakelijke) communicatie via geschreven tekst. Je kan immers niet altijd al je relaties mondeling op de hoogte brengen van een nieuw product of project. Ook nieuwe klanten overtuig je veelal via jouw website of Instagrampagina; enerzijds met aantrekkelijke beelden, anderzijds met woorden en letters. Daarom is het zo belangrijk dat jouw boodschap helder overkomt. Dit doe je door begrijpelijk en overtuigend te schrijven.

Wij helpen jou of jouw organisatie met het onder woorden brengen van jouw product of dienst: tekst voor je website, beleidsdocumenten, handleidingen, visiestukken, brochures, enzovoorts.

werkwijze

oriënterend gesprek

Wij horen graag jouw wensen en adviseren jou daarna ook om de best aansluitende grafische of tekstuele oplossingen te kunnen maken. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

offerte

Onze vrijblijvende offertes geven een duidelijk overzicht van de voorgenomen opdracht en de totstandkoming van de kosten die hieraan verbonden zijn.

aan de slag

Na instemming met de offerte, of een gedeelte hiervan, starten wij met de opdracht en houden je op de hoogte van de voortgang.

presentatie

Het resultaat van grafische opdrachten presenteren we graag persoonlijk aan jou of je team. Als er dan nog aanpassingen nodig zijn, kunnen we die direct inventariseren. Bij teksten houden we meestal telefonisch of via e-mail contact.

correcties

Met de verzamelde informatie gaan we weer snel aan de slag, zodat jij kan rekenen op werk dat perfect aansluit op jouw wensen.
Bij tekst kunnen voorgestelde wijzigingen gemakkelijk worden aangegeven en verwerkt middels de commentaarfunctie in het document.

oplevering

Op de afgesproken opleverdatum ontvang je het resultaat van de opdracht per e-mail. In het geval van drukwerk handelen wij desgewenst alles af met een drukker of uitgeverij. Dan ontvang je het drukwerk van de drukker op een door jou opgegeven adres. Wel zo gemakkelijk.

benieuwd naar onze prijzen?

Bekijk de lijst met meest gekozen producten om een indruk te krijgen van onze scherpe tarieven.

Studio Serif is gevestigd in
Stadsregio Rotterdam.

aanmelden voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

aanmelden
contact

+31 6 20 22 38 53
info@studioserif.nl
studioserif.nl

algemene voorwaarden
privacy statement